Wenger savner forbedringer efter storsejr

Arsène Wenger mener, at der er plads til forbedring i Arsenal, som lørdag vandt over Wigan.

Artiklens øverste billede

Efter en horribel start på sæsonen er Arsenal for alvor kommet godt i gang i Premier League, og lørdag leverede London-klubben 4-0 og festligt spil mod Wigan.

Men det er stadig ikke godt nok for manager Arsène Wenger.

- Der er stor forskel på holdet, da vi startede sæsonen og nu, men vi kan stadig forbedre os, siger Arsène Wenger ifølge AFP.

Langt fra City

Arsenal har vundet seks af de seneste syv kampe i Premier League, og klubben ligger nu nummer fem i den engelske liga med 26 point. Det er dog stadig 12 point færre end denne sæsons suveræne tophold Manchester City.

I lørdagens kamp mod Wigan var det ellers meget at glæde sig over for Wenger, og lidt smil var der også på franskmandens læber efter opgøret.

- Det var en god holdpræstation både defensivt og offensivt. Selvtilliden var med os, og det kunne man mærke i måden, vi spillede på. Holdet vokser, og vi bliver bedre og bedre, siger Arsène Wenger.

Flot spil

I starten af sæsonen var den franske manager under heftig kritik, da Arsenal lå og rodede langt nede i tabellen. Den snak er forstummet i løbet af de seneste syv kampe, og lørdag var spillet flot.

- Vi havde nogle fantastiske kombinationer, og der var fin spredning i navnene på målscorere med Gervinho og van Persie igen. Vi ved, at de kan score, når holdet spiller godt, siger Wenger.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen