Genistreger bag AGF-sejr

Martin Jørgensen overstrålede alle i AGF’s 2-0 sejr over AaB i Aalborg.

Artiklens øverste billede

En genialitet og et sublimt frispark fra Martin Jørgensen var søndag aften to millioner kroner og tre point værd for AGF.

Veteranens sublime pasning fra banens midte og et smukt frisparksmål til sidst var årsagerne til AGF’s sejr på 2-0 over AaB i Aalborg.

Kamp til millioner

Sejren puffede aarhusianerne op på AaB’s fjerdeplads i Superligaen og det var et rigtigt godt tidspunkt at placere sig netop dér. Efter denne runde udbetales der tv-penge.

Blandt andet efter placering i ligaen og således var en målbar kamp om cirka to millioner kroner.

Det tænkte Søren Larsen med sikkerhed ikke på, da han kastede sig ind i Martin Jørgensens smarte aflevering i det 56. minut. I en kollision med Kjetil Wæhler fortsatte bolden ind i det tomme mål.

Jysk klassiker

Den jyske klassiker vil ikke blive husket for spillet om de mange penge, men for den storm over Aalborg, der fuldstændig ødelagde kvaliteten af spillet. Det var i sandhed ikke nogen stor fodboldkamp, men det kan og skal man tilgive de stakkels spillere.

De mange tilfældigheder ødelagde ethvert tilløb til rytme. Som det angribende hold havde AaB det derfor sværest, mens AGF klogt og med stor sikkerhed holdt igen.

Løsthængende bolde i den nordjyske blæst eller ej. Der kom skam chancer og i det spil var nordjyderne holdet med de største af slagesen. Først Anders Due og senere Nicklas Helenius burde have scoret på kæmpe chancer undervejs.

Jørgensen klart bedst

Til sidst ventede alle det store AaB-pres, men hjemmeholdet var aldrig i nærheden af at vinde slaget på midtbanen.

Der regerede rutinerede Hjalte Nørregaard og kampens – med afstand – bedste spiller, Martin Jørgensen.

Han sluttede en stor aften med at smadre et frispark direkte ind i trekantsammenføjningen og cementerede dermed den fortjente sejr.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen