Rommedahl: Vi har fået bedre sammenhold

Dennis Rommedahl mener, der er kommet et bedre sammenhold på landsholdet, som også smitter af på banen.

Artiklens øverste billede

Dennis Rommedahl har været med på landsholdet, siden Morten Olsen tiltrådte som landstræner i 2000.

Brøndby-profilen mener, at sammenholdet på det nuværende hold er historisk godt, og det har været med til at give succes på banen.

- Vi har fået et bedre sammenhold på banen. Det sammenhold, vi har uden for banen, smitter også af inde på banen, og så kan man se, at vi kan spille fodbold sammen, siger Dennis Rommedahl.

Det har de seneste fem danske sejre i træk over blandt andre Norge, Portugal og Sverige vist, påpeger Rommedahl.

- Sammenhold er en af de ting, der er vigtige. Vi er kammerater, venner og næsten familie uden for banen, og det er også noget, vi skal være inde på banen.

- Vi skal stå sammen, også når det går dårligt, mener fløjspilleren.

Undgår dumheder

Rommedahl vurderer dog ikke nødvendigvis, at det nuværende landshold med profiler som Daniel Agger, Nicklas Bendtner og Christian Eriksen er specielt meget bedre end tidligere tiders landshold.

- Alle de år, jeg har været med, har landsholdene været gode. Men i den sidste ende er det jo resultaterne, der gør os gode. Så lige så snart vi får resultater, så er vi bedre end alle de andre.

- Men jeg synes også, vi har været gode, de gange vi ikke har kvalificeret os. Der har vi bare dummet os på andre områder. Og det gør vi ikke lige i øjeblikket, understreger Rommedahl.

Han nåede op på 113 A-landskampe, da Danmark i fredags slog Sverige 2-0 i en venskabskamp i Parken. Dermed er han den markspiller med flest spillede landskampe.

Målmand Peter Schmeichel har spillet 129 landskampe.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen