Poul Hansen vil spille sydlandsk på Fyn

OB's nye sportschef, Poul Hansen, har meget klare holdninger til, hvordan der skal spilles fodbold.

Artiklens øverste billede

Flankeret af OB's administrerende direktør og med OB-spillerne Chris Sørensen, Anders Møller Christensen, Bashkim Kadrii og Eric Djemba-Djemba blandt de tilhørende blev Poul Hansen torsdag præsenteret som klubbens nye sportschef.

Og klubbens nye træner har nogle helt klare holdninger til, hvordan der skal spilles fodbold. Der skal kigges mod syd, ikke nord, forklarede han på pressemødet.

"Fodbolden bevøger sig i en anden retning, og der spilles noget andet fodbold syd for Hamborg, end der gør heroppe. Jeg er træt af, at folk taler om standardsituationer, andenbolde og organisation. De hold, der vinder i dag, er dem, der tør tage initiativet," sagde han om sin egen tilgang til spillet med den runde, hvide bold.

Har overvejet at gå tilbage

Poul Hansen var selvfølgelig glad, stolt, motiveret og en masse andre af den type buzzwords. OB er en stor klub, lod han forstå. Og der skulle et tilbud i denne klasse til at rive ham væk fra danskernes tv-stuer og ind i fodboldverdenen igen.

"Jeg har set fodbold udefra i nogle år nu, og jeg har flere gange tænkt på at gå tilbage. Men der skulle meget til at få mig til at gå tilbage, og et sådant tilbud kom OB med," sagde han og forklarede, at han glædede sig til at komme i gang:

"Drivkraften er, at jeg kommer tilbage til mit hjerteblod, hvor der er nerver og spænding hele tiden. Det ser jeg meget frem til."

Lært meget

Poul Hansen har ikke haft sin daglige gang i en Superliga-klub, siden han stoppede i AGF i 2003. Men han mener faktisk, at de mange år, hvor han set det hele udefra, kan komme både ham selv og klubben til stor gavn.

Og netop de evner har også været stærkt medvirkende til, at OB i sidste ende valgte Poul Hansen, forklarede administrerende direktør, Thomas Christensen.

"Vi har haft samtler med flere stærke kandidater, men vi endte med at tilvælge Poul Hansen, fordi han har en stor erfaring fra topfodbold og med ledelse," sagde han og pegede på, at den nye sportschef også har et kæmpemæssigt netværk i fodboldverdenen, som klubben kan drage fordel af.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen