Poul Hansen sportsdirektør i OB

Efter lang tids søgen har OB endeligt fundet en ny sportsdirektør.

Artiklens øverste billede

Siden fyringen af Kim Brink har OB manglet en person med ansvaret for det sportslige, men den sag er nu løst med ansættelse af Poul Hansen, der i en årrække har været ekspertkommentator på tv.

"Det er efterhånden en del år siden, at jeg har haft et job i toppen af dansk fodbold. Jeg er ofte blevet spurgt til, om jeg ikke skulle tilbage i branchen, og svaret har hver gang været, at der skulle en ekstraordinært spændende opgave til, for at jeg skulle blive fristet. Og det må man sige er tilfældet her. Jeg har med stor interesse fulgt OB’s arbejde gennem de seneste mange år – og ikke mindst det seneste års arbejde med at implementere en ny strategi og et nyt koncept, hvor man er tro mod sine egne værdier," siger Poul Hansen til OB's hjemmeside.

Konceptet på plads

I den periode, hvor OB har fungeret uden sportsdirektør, har klubben forsøgt at finde et koncept og værdier for klubben.

"Det har naturligvis været afgørende for os, at vores nye sportsdirektør har fuld opbakning til konceptet, ligesom det er vigtigt for os, at den mand, der skal stå i spidsen for hele det sportslige område, har en masse spændende tanker om, hvordan strategien bedst kan foldes ud til de resultater, der svarer til vores ambitioner. Så vi glæder os rigtig meget over, at Poul Hansen har valgt at vende tilbage til de indre linjer af fodboldbranchen, og vi ser meget frem til samarbejdet," siger administrerende direktør for OB, Thomas Christensen.

Den nye sportsdirektør blev fundet efter en lang proces, der har inkluderet samtaler med flere mulige emner.

"Poul Hansen står tilbage som vores stærkeste kandidat, og jo bredere vi har søgt og researchet, jo stærkere har han stået. Som Superligatræner formåede Poul Hansen at få det optimale ud af de trupper, han arbejdede med. Samtidig har han et enormt netværk både inden for og uden for de danske grænser, ligesom hans store kendskab til fodboldbranchen indefra og udefra er meget markant," siger Thomas Christensen.

Assistent i AB

Poul Hansens seneste job med direkte berøring til en fodboldklub var ansættelsen i AB, hvor han var trænerassistent fra 2009-11.

Han begynder på jobbet i OB med det samme, men vil fortsætte som ekspertkommentator på TV 2 Sport frem til den 6. december, hvor Superligaen går på vinterpause.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen