Okore: Nu gælder det EM

Jores Okore fik debut mod Sverige og starter formentlig inde mod Finland. Nu håber han på en tur til EM.

Artiklens øverste billede

Hvis man ville kunne man finde alle flosklerne frem til at beskrive, hvor hurtigt det er gået for Jores Okore at komme i betragtning til landsholdet.

Han er selv naturligt glad for at have fået chancen, og derfor håber han, at han får chancen for at bevise sit værd tirsdag mod Finland.

”Jeg skal bruge kampen til at bevise over for Morten, at jeg godt kan være med på det her niveau, og at jeg er god nok, hvis han får brug for mig igen,” siger han og forklarer, at han lige skulle overvinde lidt debutant-nerver, da han kom på banen mod Sverige.

Næste stop EM?

Jores Okore er en beskeden ung mand, så han vil helst ikke tale for højt om sine ambitioner om at komme med til EM.

Men håbet er der for den kun 19-årige midterforsvarer, der på rekordtid har taget springet fra FC Nordsjælland til landsholdet.

”Målet er selvfølgelig at komme med til EM, men jeg tager det som et skulderklap fra Morten om, at han også holder øje med mig. Det giver mig ekstra motivation til at kæmpe videre, og forhåbentlig kan jeg bevise, at jeg er god nok til at komme med til EM,” siger han.

"Jeg kan tilføre fysik"

Den unge midterforsvarer ved godt, at Danmark er godt besat i midterforsvaret, alligevel tror han, at han har noget ekstra at tilføre holdet.

”De andre midterforsvarere er rigtigt gode, men fysisk kan jeg måske tilføre holdet noget. Omvendt de andre har jo også gode spidskompetencer, som jeg kan drage fordel af,” siger han.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen