Zlatan: De var ikke Holland

Zlatan Ibrahimovic var ikke tilfreds med den svenske indsats.

Artiklens øverste billede
Zlatan Ibrahimovic mente dog, at hans eget sammenspil med Johan Elmander var godkendt trods nederlaget. Foto: Lars Krabbe

Sveriges stjerne over dem alle, Zlatan Ibrahimovic, var langt fra tilfreds med indsatsen efter 0-2-nederlaget til Danmark i Parken.

- Vi var ikke så aggressive, som vi burde have været. Det er meget muligt, at det var fordi, det var en træningskamp og ikke en kamp af afgørende betydning.

- Men med det niveau vi har, så skal vi være i stand til at vise bedre kvalitet i pasningsspillet og holde bedre fast i bolden, mener Zlatan Ibrahimovic.

En sværm af danske og svenske journalister omringede AC Milan-stjernen, som havde travlt med at komme ud i den svenske spillerbus.

Zlatan Ibrahimovic var dog tilfreds med samspillet med den tidligere Brøndby-angriber Johan Elmander.

- Samarbejdet med Johan gik godt. Vi er begyndt at lære hinanden bedre at kende, og vi havde nogle gode kombinationer med hinanden, siger den tidligere Barcelona-spiller.

Lidt ligesom Holland

En lille ros var der også til Danmark, som gjorde det svært for den svenske offensiv at kreere chancer.

- Danmark spillede godt. De spillede lidt ligesom Holland - bare i en lettere udgave.

- Men vi kan gøre det meget bedre end dette, og vi skulle have spillet mere aggressivt. Vi tabte bolden for nemt, fastslår han.

Sverige møder i næste uge England på Wembley i endnu en testkamp forud for næste års EM-slutrunde, hvor svenskerne ligesom Danmark er kvalificerede.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen