DBU: Glem FCK og fremtiden, Kvist

FCK-anfører William Kvist skal ifølge DBU udelukkende have fokus på EM-kvalifikationskampen mod Island.

Artiklens øverste billede
William Kvist skal udelukkende fokusere på landsholdet og den kommende kamp mod Island. Så må rygterne om klubskifte og alt andet vente. Foto: Polfoto.

På rygteplan er FC Københavns anfører, William Kvist, sat i forbindelse med en række klubber uden for Danmarks grænser.

Men fremtiden skal han ikke tænke for meget over i disse dage, hvor landsholdet er i gang med de sidste forberedelser til lørdagens EM-kvalifikationskamp ude mod Island.

- Rygterne kan jeg ikke kommentere så meget på. Jeg kan kun sige, at der kommer mange rygter, og det er sådan set det.

- Nu har vi fuld fokus på landskampen. Vi har også fået at vide, at det er det, vi skal fokusere på nu, siger William Kvist med henvisning til landstræner Morten Olsen og Dansk Boldspil-Union (DBU).

Lyst til udlandseventyr

Kvist, som ligner et meget god bud på en spiller, der starter inde mod Island på den centrale midtbane, indrømmer dog, at lysten til at prøve et udlandseventyr er blevet større det seneste års tid.

- Jeg har haft en fantastisk sæson, og lad mig sige det på den måde, at jeg ikke altid har været den, der har sagt, at jeg skal til udlandet med det samme.

- Men det er klart, at med den sæson jeg har haft, hvor jeg har kunnet føle, at jeg kan være med på europæisk plan, har det selvfølgelig gjort lysten en tand større. Det er der ikke nogen tvivl om, forklarer Kvist.

Han har kun et år tilbage af sin kontrakt med FCK, så hvis københavnerne vil tjene penge på Kvist, så skal han sælges i sommerens transfervindue.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen