Morten Olsen ordknap om sin anfører

Morten Olsen vil to dage før landskampen mod Island ikke røbe meget om Christian Poulsens situation på holdet.

Fodboldlandstræner Morten Olsen har ikke meget at sige om sin anfører Christian Poulsens muligheder for at starte inde i lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Island.

- Om Christian Poulsen skal starte inde? Så kunne du lige så godt have spurgt mig om, hvorvidt Simon Poulsen skal starte inde, lyder det fra Morten Olsen.

- Det er pressen, der har fokus på anføreren, men det har vi ikke fokus på. Christian Poulsen er en del af holdet, og mere vil jeg ikke komme ind på om det, siger landstræneren.

Forsøgte at overbevise

Landsholdet landede torsdag i Keflavik og trænede om aftenen for første gang på Laugardalsvöllur Stadion i Reykjavik.

Her forsøgte Christian Poulsen endnu engang at overbevise landstræneren om, at han skal starte inde på den centrale midtbane.

- Jeg har givet den gas til træningen for at gøre det svært for Morten at holde mig uden for, siger anføreren.

- Jeg vil helst starte inde, og jeg håber, at jeg er med. Det er det, man er med for, men selvfølgelig kender jeg den situation, jeg står i.

- Der bliver stillet flere spørgsmål til min person, men jeg har selvfølgelig givet den gas i løbet af ugen, og nu er det op til Morten at beslutte, hvordan han vil spille, fortæller Christian Poulsen.

Han har ikke spillet et eneste minut på højeste niveau for hverken Danmark eller Liverpool i over to måneder. Om konkurrencesituationen på landsholdet siger Christian Poulsen:

- Det ser åbent ud.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen