Nymann går i tænkeboks

Peter Nymanns kontrakt med Esbjerg løber ud, og han kan derfor forlade klubben.

Esbjerg har i dag sagt farvel til sine to svenskere Fredrik Risp og Johan Persson, der begge forlader klubben, da deres kontrakter udløber. Det gør Peter Nymanns kontrakt også, men den 28-årige midtbanespiller og back er i tvivl om, om han skal følge svenskernes eksempel, eller om han skal stå klubben bi og tage turen med ned i 1. division.

- Jeg har haft en god tid i Esbjerg, og der er gode folk både i og omkring klubben. Jeg trives her, men samtidig er jeg heller ikke helt ung længere, og jeg ønsker naturligvis at spille på det højeste niveau herhjemme, så jeg blvier nødt til at bruge noget tid på at tænke over, hvad der skal ske, siger Peter Nymann til tipsbladet.dk.

Følere fra andre klubber

Nymann kom til Esbjerg fra OB i 2009 og har været en fast del i Esbjergs hold i nu to sæsoner. Selv har han også en fornemmelse af, at Esbjerg gerne beholder ham, men der er også følere fra andre klubber.

- Jeg fornemmer, at Esbjerg gerne vil forlænge, men det er ikke sådan, at jeg har et konkret tilbud liggende. Hvis jeg beslutter, at jeg gerne vil blive, tror jeg dog nok, at de vil være til at tale med. Der er noget andet, der også kunne være interessant, men som sagt ved jeg ikke endnu, hvad jeg vil. Jeg må lige sluge den her nedrykning, og så må vi se, siger Nymann.

Peter Nymann spillede fra 2004 til 2006 for SønderjyskE, inden han skiftede til OB. SønderjyskE mister Johnny Thomsen, der skifter til FC København. Ligesom Thomsen kan Nymann udfylde både pladsen som højre back og højre midtbane, og et skifte tilbage til Haderslev-klubben kunne virke oplagt. Nymann ønsker dog ikke at kommentere konkrete klubber.

Leveret af tipsbladet.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen