Lyngby vil forlænge med profiler

Lyngby vil forlænge aftalerne med flere profiler, efter at klubben sikrede endnu en sæson i Superligaen.

Artiklens øverste billede

Søndag reddede Lyngby eksistensen i Superligaen, og klubben har et stort arbejde foran sig i bestræbelserne på at sikre et slagkraftigt hold til næste sæson.

Et hårdt transfervindue

Mange af spillerne har endnu ikke fået forlænget deres kontrakter, fordi klubben blev nødt til at afvente, om man reddede sig eller rykkede ned i 1. division.

- Vi skal ud og arbejde. Vi får et hårdt transfervindue, men det bliver også spændende, siger Lyngbys administrerende direktør, Birgit Aaby.

- Nu er vi fortsat i Superligaen, og det er super vigtigt for os. Vi har taget et skridt, og vi får lidt flere penge at gøre med. Vi kan tage nogle skridt frem, som havde været svære at tage i 1. division, siger direktøren.

Vil beholde angribere

Offensivspillerne Peter Madsen og Bajram Fetai er to af de spillere, som Lyngby gerne vil forlænge med.

Peter Madsen kom i vinter til på et lejeophold fra Brøndby, mens Bajram Fetai i første omgang kun fik en kontrakt til udløbet af denne sæson, da han i vinter kom fra FC Nordsjælland.

- Vi har allerede haft nogle snakke, og vi vil gerne beholde Peter og Bajram. Men vi har ikke kunnet gøre noget, fordi vi ikke vidste, hvordan det endte, siger Birgit Aaby.

- Peter Madsen passer fantastisk til vores klub, og man kan se, at han er vokset meget. Det samme er tilfældet med Bajram Fetai, roser Birgit Aaby.

Lyngby lå til nedrykning med to runder tilbage af Superligaen, men med sejre over Silkeborg og OB endte holdet helt oppe på ottendepladsen.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen