FCM missede bronzemedaljerne

FC Midtjylland kunne ikke bruge nulløsningen mod FC Nordsjælland til noget.

Artiklens øverste billede
Med det uafgjorte resultat kom FCM aldrig tæt på den storsejr, der skulle til for at vriste bronzemedaljerne fra Brøndby. Foto: Polfoto

Mens FC Nordsjælland sagde farvel til cheftræner Morten Wieghorst, måtte FC Midtjyllands spillere vinke farvel til bronzemedaljerne efter 0-0 mellem de to hold på Farum Park.

FCN måtte undvære de offensive profiler Tobias Mikkelsen og Andreas Laudrup. Til gengæld understregede Rawez Lawan, der har scoret tre mål i de seneste to kampe, at han er stærkt spillende for tiden.

Fra positionen på FCN’s venstrekant havde han flere nærgående forsøg og var tæt på at bringe sit hold i front, da han på en friløber vippede bolden i en blød bue over en fremadstormende Kasper Jensen, der var blevet foretrukket i FCM-målet frem for det normale førstevalg Jonas Lössl.

En tilløbende FCM-forsvarer afværgede dog i sidste øjeblik.

- Vi er mestrene, kunne hjemmeholdets fans fra kampens start synge triumferende ned mod FC Midtjyllands spillere, der for en uge siden måtte se sig slået af FCN i pokalfinalen for andet år i træk.

Intet at juble af

Men efter kampen havde ingen af mandskaberne noget at juble af.

Efter en livlig første halvleg satte gæsterne sig tungt på spillet fra anden halvlegs start. Men boldovertaget blev ikke omsat til mere end et par halvtamme skud fra kanten af feltet.

Større udfordringer af en velspillende Jesper Hansen i FCN-målet blev det ikke til fra FCM-spillernes støvler.

Thygesen bankede på

Kampens farligste FCM-forsøg stod Mikkel Thygesen for, da han bankede bolden på træværket midt i første halvleg.

Med det uafgjorte resultat kom FCM aldrig tæt på den storsejr, der skulle til for at vriste bronzemedaljerne fra Brøndby.

I stedet slutter midtjyderne på SAS Ligaens fjerdeplads, mens FCN-spillerne giver deres cheftræner gennem fem sæsoner en sjetteplads med i afskedsgave.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen