Lindegaard: Det er ikke mit mesterskab

Manchester United har vundet mesterskabet og skal spille Champions League-finale på lørdag.

Artiklens øverste billede
Det tætteste, Anders Lindegaard hidtil har været på en Champions League-finale, var i 2009, da han så Manchester Uniteds 2-0-nederlag til netop Barcelona. Foto: AP

To optrædener er det blevet til for Anders Lindegaard siden skiftet til Manchester United i januar. Derfor føler den 27-årige keeper heller ikke den helt store andel i succesen med Premier League-guld og en kommende Champions League-finale.- Jeg er stadig klar over, at det ikke er mit mesterskab, vi lige har vundet, og jeg har ikke været en stor del af Champions League endnu, siger Anders Lindegaard ifølge sportinglife.com.- Men det er stadig meget rart at være en del af holdet og se United gøre det godt. Det handler om at suge så meget erfaring ud af alt, hvad jeg kan se.

Håb om bænkeplads

Den danske målmand var med i truppen til den sidste Premier League-kamp imod Blackpool, og det giver håb om en bænkeplads imod Barcelona på lørdag.Det tætteste, Anders Lindegaard hidtil har været på en Champions League-finale, var i 2009, da han så Manchester Uniteds 2-0-nederlag til netop Barcelona.- Jeg så 2009-finalen, og så vidt jeg huske, sagde alle, at Barcelona var meget bedre, og det var virkelig fortjent, men jeg synes også, at vi havde vores chancer i den kamp, siger Anders Lindegaard, som allerede var fan af klubben inden skiftet til det engelske.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen