Kun én øl til pokalvinderne

Det udviklede sig ikke til abefest, da FC Nordsjælland skulle fejre klubbens anden pokalsejr.

Artiklens øverste billede
FC Nordsjælland slutter sæsonen af med en hjemmekamp mod FC Midtjylland på søndag. Foto: Jens Dresling

FC Nordsjælland vandt klubbens anden pokalsejr i træk, da FC Midtjylland i aftes blev besejret med 3-2 i en til tider fremragende finale. Umiddelbart efter kampen blev pokalsejren naturligvis fejret, men den helt store fest udeblev. FC Nordsjælland har en vigtig Superliga-kamp allerede på onsdag mod Brøndby, og derfor blev der kaldt til træning i dag blot et halvt døgns tid efter pokalsejren kom i hus.

- Efter vi havde fejret sejren i Parken gik turen hjem til Farum, hvor vi blev modtaget af vores fans. Dem fik vi en enkelt øl med, men meget mere blev det ikke til. Det var lidt et antiklimaks bare at skulle hjem og nærmest på hovedet i seng. Men det var en superhyggelig aften, og vi gemmer bare den store fest til om en uge, siger FC Nordsjællands målmand, Jesper Hansen, til tipsbladet.dk.

Yndlingsmodstander

Sejren i aftes var Hansens og FC Nordsjællands anden pokalsejr i træk. Også sidste år blev det til en sejr over FC Midtjylland, der i pokalsammenhæng begynder at ligne en yndlingsmodstander for Farum-mandskabet.

- Det er lidt anderledes at vinde denne gang. Det er måske ikke gået helt op for os endnu, at vi rent faktisk har genvundet pokaltitlen. Men det er fantastisk, fortsætter Jesper Hansen.

Det bliver dog først helt fantastisk, hvis FC Nordsjælland efter en hård sæson sikrer sig en sæson mere i Superligaen. Det kan klubben gøre ved at få point onsdag i Brøndby, og sker det, vil tommelen være vendt opad, når denne sæson skal vurderes.

- I teorien kan vi nå en femteplads, hvilket vil være helt ekstraordinært efter den sæson, vi har haft. Men redder vi os bare, er det en godkendt sæson, når man tænker på, vi har vundet pokalen. Kravler vi højere op i tabellen i den kommende uge, kan det ende med at være mere end godkendt, siger Jesper Hansen.

FC Nordsjælland slutter sæsonen af med en hjemmekamp mod FC Midtjylland på søndag.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen