Lyngby-keeper træt af bænken

Nicklas Højlund har overtaget Rune Pedersens plads i Lyngbys mål, og det irriterer Pedersen.

Artiklens øverste billede
Rune Pedersens kontrakt med Lyngby gælder også for hele næste sæson. Arkivfoto: Casper Balslev

Rune Pedersen har været fast mand i Lyngby-målet stort set hele sæsonen, men efter 2-0 nederlaget til Horsens den 25. april blev Pedersen vraget, og det var derfor U21-landsholdsmålmanden Nicklas Højlund, der vogtede buret ugen efter mod FC Nordsjælland. Her har Højlund stået lige siden, mens Rune Pedersen har varmet Lygnbys bænk.

"Træneren synes vel, at vi har bedre mulighed for at vinde kampen, når det er Nicklas, der står. Det skal jeg selvfølgelig være utilfreds med, og det er jeg også. Som alle andre fodboldspillere, vil jeg helst spille," siger Rune Pedersen til tipsbladet.dk.

Rune Pedersens kontrakt med Lyngby gælder også for hele næste sæson, men det kan meget vel være, at han ikke er at finde i klubben efter sommerferien, for han søger væk, hvis planen er, at Nicklas Højlund fortsat skal være førstevalg.

"Alle i klubben har rigelig travlt med at se på tabellen lige nu, og lad os nu lige spille den sidste uge her færdig. Spørgsmålet om min fremtid tager vi efter sæsonen, og så må vi se, hvor den lander. Men det er klart, at skal jeg ikke spille her, så kan jeg godt se mig selv et andet sted. Men der er slet ikke noget, der er afgjort," siger Lyngby-målmanden.

To vigtige runder

Lygnby er i problemer i bunden af Superligaen. Med to kampe igen ligger de næstsidst med 32 point ligesom Randers over dem, men Lyngby har tabt tre kampe i træk og kunne ligne et hold, der er på vej ud af Superligaen. Afgørende for Nicklas Højlund var det, at han holdt buret rent i den første kamp, efter Rune Pedersen blev vraget, men siden har han altså stået på mål i tre nederlag, og derfor ville det måske give mening at skifte ud på målmandsposten igen.

"Det ville undre mig meget, hvis jeg pludselig bliver hevet ind til at spille de sidste to kampe. Nicklas har gjort det fint, og jeg forventer ikke, at træneren bytter rundt igen. Jeg håber selvfølgelig, at Nicklas gør det godt og holder buret rent i sæsonens sidste to kampe, så vi redder os en ny sæson i rækken. Jeg kan ikke sidde og håbe på, at Nicklas dropper. Jeg vil jo hellere spille, fordi træneren synes, jeg er god, end fordi han synes, den anden er dårlig."

Lyngby møder Silkeborg og OB i Superligaens to sidste runder.

Leveret af tipsbladet.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen