FC Köln tavs om Solbakken

Ståle Solbakken og FC Köln forhandler angiveligt om at gøre nordmanden til tyskernes træner.

Artiklens øverste billede
Efter planen skal Solbakken dog være norsk landstræner fra den 1. januar. Foto: Lars Poulsen

Når FC Kölns spillere møder op til træning den 20. juni efter en sommerferie på godt en måned, har klubben ansat en ny træner til at dirrigere gedebukkeklubben gennem Bundesliga-sæsonen 2011/2012.

I disse dage meldes FC Københavns træner Ståle Solbakken til den tyske klub. Faktisk menes den 43-årige nordmand at være FC Kölns førstevalg til posten. Og i dag skriver BILD sågar, at Solbakken allerede nu ligger i forhandlinger om et samarbejde med kölnerne.

Norsk TV 2 erfarer, at Ståle Solbakken kan blive FC Köln-træner i løbet af meget kort tid. Efter planen skal Solbakken dog være norsk landstræner fra den 1. januar, men det norske fodboldforbund har angiveligt erkendt, at Solbakken ikke bliver landstræner, og det forsøger derfor at få så stor en kompensation som muligt.

Oplysninger som det norske fodboldforbunds topchef Nils Johan Semb ikke har nogen kommentarer til. Ligesom Solbakken selv heller ikke havde det, da den tyske avis Express fangede ham i går. Heller ikke FC Köln ønsker at kommentere forlydenderne om, at Ståle Solbakken ligger i forhandlinger med klubben.

"Jeg er ked af at sige det, men vi kommenterer ikke situationen," skriver pressechef Christopher Lymberopoulos i en e-mail til tipsbladet.dk.

Leveret af tipsbladet.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen