Johnny Thomsen: Meget skal gå galt

Meget skal gå galt, hvis ikke Sønderjyske bliver oppe efter sejr over Esbjerg.

Efter en iskold dukkert allerede efter 50 sekunder af torsdagens kamp mod Esbjerg skød Sønderjyskes spillere brystet frem og viste sig som mandfolk. Det mente cheftræner Michael Hemmingsen i hvert fald efter 2-1-sejren på hjemmebane.

- Det er et spørgsmål om at vise karakter, når man er bagud. Og jeg synes, det er vores fortjeneste, at Esbjerg bliver skubbet tilbage, siger Michael Hemmingsen.

Tungt pres

Han så sine spillere lægge et tungt pres på Esbjergs spillere og "kværne igennem", så udeholdet aldrig fik ro. Og det er også vigtigt, når man har tendens til at lave personlige fejl.

- Det var et mål på grund af en personlig fejl. Og det har vi ikke været for gode til i den her sæson, må jeg sige. Vi har lavet alt for mange af den slags, siger Michael Hemmingsen.

En vigtig faktor for kampens forløb var Sønderjyske scoring lige inden halvlegen. Ifølge Esbjergs træner Jess Thorup fik han en omgang slukørede spillere i omklædningsrummet.

Og Sønderjyskes Johnny Thomsen sagde, at 1-1-målet omvendt betød "sindssygt meget" for humøret hos hjemmeholdet. Og så var det bare at tage fat for Sønderjyske.

- Jeg synes, de virkede meget mere usikre end os. De virkede nervøse, hvilket måske er meget forståeligt med den placering, de har. Og det skulle vi jo bare udnytte, siger Johnny Thomsen.

Fire point til stregen

Tabellen var Michael Hemmingsen ikke meget for at snakke om, selv om Sønderjyske nu har fire point ned til stregen med to kampe igen. Så var Johnny Thomsen trods alt lidt mere snakkesalig.

- Nu kan Esbjerg i hvert fald ikke nå os, så det er en færre. Og det er selvfølgelig et kæmpe stort skridt i den rigtige retning, siger Johnny Thomsen, der erkender, at det ser mere end godt ud for sønderjyderne.

- Meget skal gå galt.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen