Ståle: N'Doye kan ikke opnå mere i FCK

Dame N'Doye har stort set opnået alt, hvad han kan i FC København, vurderer træner Ståle Solbakken.

Artiklens øverste billede
Ståle Solbakken tror, at Dame N'Doye ikke kan blive ret meget bedre i FCK og den danske superliga. Foto: Polfoto/Claus Bonnerup

Dame N'Doye har vundet DM-guld med FC København og er godt på vej til at blive Superliga-topscorer.

Derudover var den senegalesiske angriber tidligere på sæsonen en af FCK's afgørende spillere i Champions League.

FCK-træner Ståle Solbakken har direkte adspurgt svært ved at se, hvad N'Doye kan opnå af yderligere ting i FCK.

Startede som fjerdeangriber

- Jeg ved ikke, om han kan opnå så meget mere i FCK. Men som alle andre kan han udvikle sig som fodboldspiller. Han begyndte jo som fjerdeangriber, da han kom til klubben, siger Ståle Solbakken.

Den kommende FC Köln-træner kunne torsdag se Dame N'Doye - der netop har forlænget sin aftale med FCK til sommeren 2014 - score tre gange i 5-2-sejren over FC Midtjylland.

- Det var en stor forestilling af ham. Han fik nu også god hjælp. Selv om vi tabte mange bolde, så var tempoet tilpas højt til, at vi skabte mange chancer efter pausen, siger Solbakken.

Nordmanden har dog set bedre præstationer fra Dame N'Doye - og det bedste kommer først fra ham, når angriberen bliver presset mere, end det er tilfældet i Superligaen.

N'Doye bedst i Europa

- N'Doye var på sit bedste, da vi også spillede i Europa, for da havde han også det internationale tempo i kroppen. Det tempo gjorde ham endnu skarpere i Superligaen, mener Solbakken.

Dame N'Doye har nu ikke tænkt sig at forlade FCK.

- Jeg indgik en ny aftale, fordi jeg er lykkelig her. Hvorfor skulle jeg presse på for at komme væk. Hvis jeg er lykkelig et sted, så bliver jeg, siger N'Doye.

Den målfarlige angriber har med sine tre mål scoret 25 mål i Superligaen i denne sæson.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen