Horsens ærgrer sig over misset matchbold

Horsens kunne have sikret sig overlevelse i Superligaen med en sejr over OB, men det lykkedes ikke.

Artiklens øverste billede
Nicolai Høgh sætter bolden i nette bag Horsens-målmand Søren Jochumsen, der havde sammen med resten af Horsensholdet havde håbet på at klare sig endegyldigt ud af bundstriden. Foto: Polofoto/Ole Frederiksen

Normalt ville et uafgjort resultat på udebane mod OB være tilfredsstillende for AC Horsens. Men det var det ikke efter 3-3-kampen torsdag aften.

For Horsens var foran to gange i den målrige kamp, og med en sejr kunne oprykkerholdet have sikret sig endnu en sæson i den bedste danske række.

Manglede det sidste

- Vi er skuffede over, at vi ikke tog et endegyldigt træk ud af bundstriden, siger Horsens-spilleren Morten Rasmussen til TV2 Sport.

Den tidligere Brøndby-spiller var især bitter over, at det ikke lykkedes Horsens at holde fast i føringerne.

- Vi var foran to gange, og vi havde god kontrol over kampen, og så skal vi være skuffede over, at vi ikke hev alle tre point hjem, mener forsvarsspilleren.

Det har været en tendens, at Horsens, som også spillede uafgjort i sidste spillerunde mod FC København, er bedst mod de bedste hold i rækken.

Mest opsatte mod de bedste

- Det undrer mig. Men vi er måske mere opsatte, når der kommer en stor modstander. Men det burde ikke være sådan, fastslår Morten Rasmussen.

Der var også ærgrelse hos OB efter det uafgjorte resultat, som betød, at fynboerne missede chancen for at tage et endnu større skridt mod at sikre sig andenpladsen.

- Vi er skuffede over resultatet. Vi var ikke ret godt organiserede, og jeg synes, vi sejlede lidt rundt i perioder, erkender OB's Daniel Høegh.

Målscoreren til 1-0 for OB mener, at OB burde havde spillet langt bedre foran sit eget hjemmebanepublikum. Men U/21-landsholdskandidaten anerkender Horsens fortjente point.

- Der var chancer i begge ender, så uafgjort er vel fair nok, konstaterer Daniel Høegh.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen