United-stjerne bygger hus til fans

Gary Neville takker af med en opvisningskamp for Manchester United og vil hjælpe fansene.

Artiklens øverste billede

Manchester United-legenden Gary Neville har altid været en mand af folket, og nu vil han give tilbage til alle de fans, som har støttet ham gennem årene ved at bygge et hus til dem.

"Jeg har altid tænkt, at hvis jeg nogensinde var så heldig at få en testimonialkamp, ville jeg gerne gøre noget specielt for fansene," siger han til klubbens hjemmeside og uddyber:

"Det har for mig altid været et sted, hvor fansene kunne mødes og dele deres kærlighed til og passion for Manchester United. Et sted, som fansene kan kalde deres eget, hvor de kan forsamles og mødes med ligesindede."

Huset, der kommer til at kunne huse op til 1.500 fans på kampdage, vil ligge tæt på Sir Matt Busby Way og dermed ekstremt tæt på klubbens stadion.

Tak for supporten

Det bliver overskuddet fra hans testimonialkamp den 24. maj, hvor blandt andre David Beckham deltager, der kommer til at finansiere husprojektet.

"Fansene har støttet mig gennem hele min karriere og har en speciel plads i mit hjerte, så dette er min måde at vise min taknemmelighed for alle de års støtte," siger Neville.

Klubben støtter også projektet fuldt ud og udtaler, at den er glad for beliggenheden, da fansene vil have udsigt til deres elskede stadion.

Det er dog ikke kun Manchester United-fans i Manchester, der får glæde af Gary Nevilles gavmildhed. Også fansene på Malta, som tilsyneladende betyder noget for højrebacken får en håndsrækning, ligesom han vil starte velgørenhedsprojekter.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen