To danskere på Bundesliga-flopliste

Ifølge tyske Bild er to landsholdsspillere blandt sæsonens værste indkøb i Bundesligaen.

Artiklens øverste billede
Danske Simon Kjær har haft en svær sæson i tyske Wolfsburg, hvor klubben stadig i sidste spillerunde forsøger at overleve i Bundesligaen. Foto: AP.

Det har slet ikke været den sæson, den danske landsholdsspiller Simon Kjær havde håbet på. Før VM i 2010 blev han udråbt til at være et af Europas største talenter, og prisen på 100 mio. kr. var derefter, da Kjær skiftede fra Palermo til Wolfsburg i Bundesligaens største sommerindkøb.

Før sidste spillerunde er Wolfsburg et point fra at rykke direkte ned i 2. Bundesliga, og kun målscoreren adskiller den tyske bil-klub fra Borusia Mönchengladbach på pladsen, der betyder slutspilskampe for at forblive i Bundesligaen.

For at gøre ondt værre, kan Simon Kjær nu se sit navn på en liste over de dårligste indkøb i denne sæsons Bundesliga. Sammen med navne som Mauro Camoranesi, Ryan Babel og Bayern Münchens brasilianer Luis Gustavo er den danske landsholdsspiller havnet på Bilds flop-liste over dårlige indkøb før sæsonen og i vinterpausen.

Den danske U-21 landsholdsspiller Nicolai Jørgensen er noget overraskende også på listen. Han kostede ifølge Bild fem-seks mio. for Leverkusen, da klubben købte ham i AB før sæsonen, og en kontrakt indtil 2015 fortæller historien om, at Jørgensen er en langtidsinvestering for den tyske klub. Han har alligevel spillet otte kampe for Leverkusen, men er ifølge Bild altså alligevel ikke et godt indkøb.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen