Dansk talent glæder sig til fire Juve-år

Frederik Sørensen har underskrevet kontrakt på fire år med Juventus, og dermed er drengedrømmen opfyldt.

Artiklens øverste billede
Danske Frederik Sørensen har i sin tid i Juventus blandt andet stået over for Inters stjerneangriber Samuel Eto'o, som han holdt fra at score. Foto: AP.

Forsvarstalentet Frederik Sørensen har skiftet sin etårige lejeaftale med den italienske storklub Juventus ud med en permanent en af slagsen på fire år.

Dermed er en drengedrøm gået i opfyldelse den 19-årige dansker.

"Jeg har altid været fan af Juventus. Jeg sad tit og så italiensk fodbold, da Martin Laursen spillede i Milan, men det var nu altid Juventus, jeg var mest glad for," siger han til Ekstra Bladet.

Stolt ung mand

Han er stolt over, at han har fået en permanent kontrakt med klubben.

"Det var jo et mål fra starten at gøre det godt hernede, men at jeg nu står, hvor jeg står, må jeg sige, er indfrielsen af drømmemålet. Nu må jeg bevise, at jeg også kan fortsætte med at gøre det godt her," fortæller Frederik Sørensen, der er lejet ud fra Lyngby.

"Da jeg rendte rundt i Lyngby sidste år, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg ville stå her nu. Jeg havde jo et mål om at komme videre i min udvikling og efterhånden trænge mig på til superligaholdet".

Stor chance

"Lige pludselig fik jeg den her chance og det oven i købet lige efter, at jeg havde været skadet længe, så jeg troede faktisk ikke rigtig på det," fortæller han.

Det var efter et kort træningsophold hos Torino-klubben sidste sommer, at Juventus valgte at lave en etårig lejeaftale med teenageren.

Frederik Sørensen er udtaget til bruttotruppen til næste måneds EM-slutrunde for U/21-landshold på dansk grund.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen