Richters tilstand yderst kritisk

<p>Fodboldspilleren Jonathan Richters tilstand er fortsat yderst kritisk, og han skal forblive i kunstigt koma i yderligere to døgn, meddeler Hvidovre Hospital.</p>

Fodboldspilleren Jonathan Richters tilstand er fortsat yderst kritisk efter mandagens træningskamp, hvor han blev ramt af et lynnedslag. Onsdag meddeler Hvidovre Hospital, at han skal forblive i kunstigt koma i yderligere to døgn.

Ved lynnedslaget ydede en Hvidovre-spiller førstehjælp til den 24-årige midtbanespiller, der derefter blev kørt på hospitalet. Han var på det tidspunkt ikke ved bevidsthed, men havde puls.

Beskytte organer

For at beskytte hans organer blev han lagt i et kunstigt koma og nedkølet til 34 grader. Det er nu blevet besluttet at forlænge tiden i kunstigt koma.

"Hans kropstemperatur er næsten normal i dag. Men vi fortsætter den kunstige koma i yderligere to døgn, fordi patientens tilstand stadig er yderst kritisk," siger overlæge Peder Carl, fungerende leder af Intensivafdelingen, ITA, på Hvidovre Hospital, hvor Jonathan Richter er indlagt ifølge Ritzau

Krisehjælp

Ulykken skete klokken 18.11 under en træningskamp på Hvidovre Stadion mellem 1.divisions-holdet Hvidovre og superliga-reserverne fra FC Nordsjælland.

Kampen blev øjeblikkeligt afbrudt og spillerne tilbudt krisehjælp.

Jonathan Richter har spillet 79 førsteholdskampe for FC Nordsjælland og var senest på banen i lørdags, da FC Nordsjælland slog FCK 2-0.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen