Brøndbyfans: Hvad har du gang i, Per B.?

<p>Brøndbyfansene skriger på svar i sagen om den fyrede direktør Hermann Haraldsson. Hvad mener du om fyringen?</p>

Artiklens øverste billede

Siden Brøndby IF mandag valgte at fyre den administrerende direktør, Hermann Haraldsson, er medier og spørgende sjæle blevet mødt af en mur af tavshed.

Per Bjerregaard er manden, der har fået ansvaret for at kommentere fyringen, men angiver i en meddelelse på klubbens hjemmeside, at man ikke ønsker at kommentere sagen yderligere.

Det har sat sindene i kog på Brøndby Supports officielle fanforum, hvor tilhængerne skriger på svar.

”Som andre peger på lugter det lidt af noget vi har lugtet til før. Der er blevet nævnt Meulensteen og Røsler. Men det minder mig også om begyndelsen på vores krise, da magtkampene mellem Laudrup og Doktoren endte i offentlig mudderkastning. Synes der tegner sig et rimeligt klart billede efterhånden, af at der ikke er plads til nytænkning og forandring i BIF. Og endnu engang beviser PB (Per Bjerregaard, red.) at der er én mand over klubben.

Jeg ved ikke, hvad Herminatoren har gjort, men jeg håber for klubbens fremtid og omdømme, at han har haft fingrene et sted hvor han ikke skulle. Jeg savner en forklaring, og den har bare at komme snart!” skriver aliaset Jacobinho.

Nordens Atletico Madrid

Skuffelsen fortsættes af Olebjurbjurbjur, som kalder beslutningen for en katastrofe.

”PB må komme med en forklaring ASAP! Det her er en katastrofe for klubbens image. Vi er ved at blive til Nordens svar på 90'ernes Atletico Madrid. De sidste par års uro får jo AGF til at ligne AP Møller koncernen,” lyder det.

Enkelte tager dog også Per Bjerregaard, som blev formand i klubben i 1973 i forsvar og fastholder, at han ikke nødvendigvis er den slemme mand i denne her sag. En af dem er Ivaninho, der endda hævder selv at have arbejdet med Hermann Haraldsson.

”Når man vælger at bortvise sin direktør med dags varsel og i øvrigt møder personligt op for at gøre det, så MÅ der være en særdeles god grund til det. Selv Bjerregaard kan da ikke være så magtbegærlig at han ville bortvise direktøren af selviske grunde,” skriver han og uddyber.

”HH er "as strong as they come". Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham i andre sammenhænge og de kommer altså ikke meget stærkere og mere beslutsomme end HH. Hvis ikke han har kunne vinde en magtkamp mod Bjerregaard, så er der nærmest ingen der kan. Men, som sagt. Så ligger der nok noget dybere under og det vil tiden forhåbentlig vise.”

Bjerregaards ansvar

Debattøren Prængsen mener, at ansvaret må være Per Bjerregaards i og med, at han selv udpegede Hermann Haraldsson som ny direktør. ”At det så ikke virker er hans ansvar,” skriver Prængsen om Bjerregaard.

At tålmodigheden efterhånden er ved at løbe ud understreges at 2665Vallens indlæg.

”Vi ligner en flok dumme bondeknolde, en flok amatører, som prøver at drive en forening og kalder den en professionel fodboldklub. Drevet af indavl og inkompetente personer. Det kan godt være at fyringen er berettet. Men meld dog som noget ud. Denne tavshed, gør jo bare vi tænker, higer og søger efter de logiske og evt. rigtige grunde. Jeg elsker klubben.. eller snart bare navnet.. For resten er sku da helt til grin..ØV.. IGEN,” skriver 2665Vallens.

Hvem bliver ny direktør?

Den nye direktør udpeges inden for fire uger, angiver Brøndby IF selv. Det får folk til at spekulere i, at den nye direktør bliver en mand, som allerede er ansat i organisationen – og her har tjep sit bud på, hvem det bliver.

”Nu bliver det vel sønnike som udpeges til at være direktør :-)”

  • Hvad mener du om fyringen i Brøndby?
  • Var det rigtigt af Per Bjerregaard?
  • Hvad er det mest glædelige eller frustrerende ved fyringen?
  • Giv din mening til kende herunder.
null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen