FCN: Frygtelig ulykke

Superligaklubben FC Nordsjælland bekræfter på sin hjemmeside, at klubben mandag aften blev ramt af "en frygtelig ulykke", da et lyn ramte den 24-årige midtbanespiller Jonathan Richter under en testkamp på Hvidovre Stadion.

- Det er et frygteligt uheld, der har ramt Jonathan, og det berører os alle meget dybt, skriver klubbens ejer Allan K. Pedersen.

- Men det eneste vi kan gøre i denne situation er at sørge for, han får den bedst mulige hjælp, han kan få, og det ved vi, han har på Hvidovre Hospital, hvor han er omgivet af de dygtigste fagfolk i landet. Alle vore tanker og bønner går nu til Jonathan, hans familie og hans nærmeste, og vi ved, at hans fantastiske fysik og form kan være en hjælp i den tragiske situation, Jonathan pludselig så meningsløst og uretfærdigt befinder sig i, udtaler Allan K. Pedersen.

Klubejeren oplyser, at hele truppen og alle omkring den har været samlet og modtaget hjælp fra en krisepsykolog. Den normale træning for truppen tirsdag er aflyst, og FC Nordsjælland opfordrer alle uden for klub og familie "til at respektere den ro, som Jonathan Richter og hans familie har brug for nu".

Af samme grund vil ingen i eller omkring truppen have yderligere kommentarer til tragedien foreløbig, understreger Alan K. Pedersen.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen