Bo Storm skifter til Serie C

Den næste side i bogen om Bo Storms karriere bliver skrevet på italiensk. Valget er faldet på klubben U.s. Pergocrema 1932, der hører til i Serie C.

Artiklens øverste billede
Bo Storm skifter til Serie C-klubben U.s. Pergocrema. Foto: Ap

Efter en skadesplaget sæson valgte FC Nordsjælland at slutte samarbejdet med Bo Storm, og dermed måtte offensivspilleren med 36 ungdomslandskampe på klubjagt. Det har nu resulteret i en kontrakt med den italienske Serie C-klub, U.s. Pergocrema 1932.

Og selvom den tidligere FC Nordsjælland spiller tiltrak sig interesse fra bl.a. Holland, Serie A og Danmark, faldt valget altså på den lavt rangerende serie C-klub,

"Selvom jeg ikke kender så meget til niveauet, så er det nok et skridt tilbage, der gerne skal føre til to skridt frem," siger Bo Storm til tipsbladet.dk.

"De var ekstremt interesserede, og de har en klar plan med mig. Jeg skal spille højrekant i et 4-3-3 system, og der er vel forventning om, at jeg laver nogle mål og nogle assists ligesom alle andre klubber. Klubben har en utrolig ambitiøs præsident, og vi skal gerne på i Serie B. Jeg skal bare spille en masse kampe, og hvis vi ikke rykker op, så har jeg sørget for, at jeg har gode muligheder for at komme videre."

Pergocrema sluttede som nr. 11 i Serie C i sidste sæson.

Leveret af tipsbladet.dk

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen