Trænerspild i Horsens sendte Povlsen væk

Samarbejdsproblemer mellem de tidligere Horsens-trænere Henrik Jensen og Flemming Povlsen skulle ligge til grund for, at sidste sæson endte med nedrykning og trænerafgange.

Artiklens øverste billede

Sidste sæson endte med nedrykning og trænerfyring i Horsens. En væsentlig årsag til den ulykkelige udgang var, at samarbejdet mellem cheftræner Henrik Jensen og assistent Flemming Povlsen ikke fungerede.

- Gennem hele forløbet har Flemming Povlsen været på lønningslisten som sparringspartner for cheftræneren, men Flemming er blevet kørt ud på et sidespor og er slet ikke blevet brugt, selvom han er ansat til at være rådgiver for cheftræneren. Det blev han under Kent Nielsen og med stor succes, for Flemming er fantastisk god i den rolle, og han var en stor støtte for Kent Nielsen. Henrik Jensen brugte ham overhovedet ikke, og der gik ikke mange dage før Flemming ikke gad være der mere. De fungerede slet ikke sammen, siger Horsens Folkeblads Tommy Poulsen til Tipsbladet.

Flemming Povlsen er fortsat til Randers FC, men han ønsker ikke at blive konkret i forhold til afskeden med AC Horsens og Henrik Jensen.

- Jeg vil ikke tage del i nogen spekulationer om hvorfor, hvordan og hvorledes. Det er bedste, at den her sag bliver lukket, og så må vi komme videre derfra, hvor vi er. Hvad der i sidste ende var grund til det, er for mig lidt ligegyldigt nu, siger Flemming Povlsen.

En håbløs gang sludder

Henrik Jensen er mindre bange for at genopfriske minderne fra det østjyske, og han kan på ingen måde genkende Tommy Poulsens historie.

- Det er den værste gang sludder. Jeg har godt set, det han har skrevet, blandt andet at jeg ikke brugte Flemming Povlsen, som Kent Nielsen gjorde. Flemming var der én gang om ugen nemlig om torsdagen til angrebstræning. Skulle jeg bruge ham i forhold til de to-tre andre, der var der hver dag, det ville være helt håbløst, mener Henrik Jensen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen