Overrasket Owen: Sir Alex ringede ud af det blå

Det kom som en overraskelse for mange, da Manchester United valgte at skrive kontrakt med den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller. Men den mest overraskede var nok hovedpersonen selv.

Artiklens øverste billede
Michael Owen har tidligere spillet i Liverpool, Real Madrid og Newcastle. Foto: AP.

Michael Owen skal kigge langt tilbage i tiden, hvis han skal finde den sidste gang, han havde stor succes. Faktisk skal han kigge helt tilbage på sin tid i Liverpool, hvor han scorede 118 mål i 216 kampe. Derfor var der ikke mange, der havde regnet med, at selveste Manchester United ville hente den skadesplaget angriber på en fri transfer.

- For et par dage siden indgik det ikke i mine vildeste drømme. Nu kan jeg nok ikke sove, fordi jeg vil tænke på alle de fantastiske spillere, jeg skal optræde med, siger hovedpersonen ifølge Ekstra Bladet.

Michael Owen havde flere klubber at vælge i mellem, men da Sir Alex Ferguson ringede til ham, var han ikke i tvivl.

- Jeg var lige begyndt at tale med andre klubber, da Sir Alex ringede onsdag helt ud af det blå. Han inviterede mig på morgenmad næste dag, hvor han fortalte, at han ville skrive kontrakt med mig. Jeg sagde ja med det samme, indrømmer Michael Owen, der er klar til at vise sine kvaliteter frem på Old Trafford.

- Når den første kamp bliver fløjtet i gang, kan jeg vise, hvad jeg kan - og jeg vil begynde med et brag.

Leveret af tipsbladet.dk
null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen