SønderjyskE skal spille mere

<p>Lørdag spiller Sønderjyske den første kamp under den nye trænerduo Michael Hemmingsen og Ole Schwennesen, og det bliver på flere måder en speciel kamp, tror Schwennesen</p>

Lørdag spiller overleverne fra Haderslev sommerens første træningskamp, når de møder Vejle, og det bliver også første gang, at Michael Hemmingsen står i spidsen i holdet med assistentræner Ole Schwennesen ved sin side. Det betyder også ændringer i spillestilen.

"Vi kommer til at spille med fire i bagkæden, og så skal vi have blandet resten af kortene. Det bliver et andet udgangspunkt for kampene, og det skal spillerne vænne sig til. Der kommer både til at være et system- og stilskifte, for vi kommer til at spille mere," siger Ole Schwennesen til tipsbladet.dk

En god start

Indtil videre føler Schwennesen, at samarbejdet med den nye chef Michael Hemmingsen er gået godt.

"Vi har fået en god start. Vi skal lige lære hinanden at kende, men det er gået ganske gnidningsfrit. Vores ideer falder godt i tråd," siger Schwennesen.

For Ole Schwennesen bliver det en lidt speciel oplevelse lørdag. Kampen mod Vejle bliver nemlig den første, efter han er vendt tilbage til Sønderjyske - fra netop Vejle.

"Gensyn er altid rart, og det bliver godt at få hilst på spillerne igen efter et hurtigt skifte. Jeg har sådan set været med til at arrangere træningskampen på begge sider," siger Ole Schwennesen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen