Fodboldmål med "wauv"-effekt

Vi har fundet en perlerække af lækre langskudsmål frem fra forårets fodboldkampe.

Nu er det over 17 år siden, at Faxe ramte ”den lige i røven” på årets bedste aften i 1992. Siden da har rigtig mange andre fodboldspillere gjort ham kunsten efter. Derfor har vi fundet forårets flotteste langskudsmål frem fra fodboldarkiverne.

Ronaldos drømmemål

Det flotteste af slagsen kom formentlig den 15. april i Portugal, hvor Manchester United besøgte FC Porto. Foran et aggressivt hjemmepublikum satte portugiseren Cristiano Ronaldo en tyk streg under, hvorfor Real Madrid netop har gjort ham til verdens dyreste spiller. Midt på Portos banehalvdel sender han efter blot seks minutters spil bolden op i fjerneste målhjørne med et fantastisk drøn.

Tv: Se Ronaldos drømmemål

Sikke en matchvinder

AGF-angriberen Peter Graulund havde ikke verdens bedste sæson. Men det forhindrede ham ikke i flere gange at trykke til bolden udefra. Som man kan se her gik det ofte rigtigt godt. Med et drømmehug fra kanten af feltet sikrede den lille AGF’er hjemmeholdet en 1-0-sejr mod Horsens den 9. april.

Tv: Se Graulunds drømmehug

Herfølge-drøn

Det er ikke kun i de bedste rækker, at der bliver scoret flotte mål. Herfølges Lasse Kronborg lavede et brag af et mål, da holdet led et af sæsonens sjældne nederlag i 1. division – ude mod Silkeborg. Scoringen faldt i en kamp, der nok mest huskes for en snedig frisparksdetalje, der førte til Silkeborgs 1-0-mål. Desværre blev Peter Degns deltalje ikke opfanget af kameraerne.

Tv: Se Herfølge-spillerens mål her

Udenlandske stjerner

Tysk fodbold kan takke sine udenlandske stjerner for, at der af og til bliver skabt flot spil i Bundesligaen. Franske Franck Ribery og italienske Luca Toni stod således for underholdningen, da Bayern tog i mod Eintracht Frankfurt den 11. april. Først brillerede Ribery med et langskudsmål – dernæst helflugtede Toni bolden i nettet.

Tv: Se de to perlemål her

Forårets mål i Superligaen

Vi slutter med en stribe scoringer fra forårets superliga. Her kvalificerer Chris Sørensens langskudsdrøn i Odense mod FC Midtjylland sig til en klar gentagelse. Det var blandt de nominerede til årets mål hos Tv2Sport.

Tv: Se Chris Sørensens langskud her

SE OGSÅ: Her er fem andre fantastiske mål

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen