Fem fantastiske mål

Saksespark og mål med hælen. Vi har fundet en buket af lækre mål fra foråret frem. Se dem her.

Man kan aldrig få nok af lækre mål. Derfor har vi samlet en række af forårets mest spektakulære scoringer fra dansk, tysk og europæisk fodbold. Nyd dem her.

Årets drømmemål

Æren for den bedste scoring i Bundesligaen i den forgange sæson må ubeskåret tilfalde Wolfsburg-angriberen Grafite. Den 4. april udmygede Wolfsburg Bayern München med en knusende 5-1-sejr. Ydmygelsen blev fuldendt 16 minutter før tid, da Grafite på egen hånd afdriblede et helt Bayern-forsvar for efterfølgende at sende bolden i nettet med hælen til 4-1.

Tv: Se Grafites drømmemål

Verdens flotteste udligning

En af de lækreste detaljer i årets Champions League kom ubetinget fra Arsenals Emmanuel Adebayor i kampen mod Villarreal den 7. april. Nede med 1-0 serverede Arsenal-angriberen en detalje uden lige for publikum. Midt i Villarreals målfelt tæmmede han først bolden med brystet og sendte den derefter i kassen med et saksespark.

Tv: Se Adebayors super-saksemål

Lækre detaljer på dansk grund

Så tager vi ellers et smut til Danmark, hvor vi har fundet tre lækre scoringer – alle tre på saksespark.

Herfølge havde blot brug for et point for at rykke op i superligaen i hjemmekampen mod AB. Det sikrede Emmanuel Ake med en meget spektalær scoring. Et saksespark over i det fjerneste målhjørne.

Tv: Se Emmanuel Akes perle her

F.C. Københavns Ailton kan også være med, når det drejer sig om saksespark. Hjemme i Parken tog FCK imod FC Nordsjælland den 9. maj. Hjemmeholdet vandt 3-1 – og især den sidste scoring er værd at bemærke. Ailton på saksespark.

Tv: Se Ailtons scoring til 3-1 her

Vejle rykkede ud af superligaen, men Ibrahim Salou vil nok alligevel huske kampen mod AGF den 9. marts for noget godt. Vejle-angriberen skød sig nemlig til en plads i denne oversigt over flotte mål, da han saksesparkede bolden ind bag AGF-keeper Steffen Rasmussen. Salous scoring er nummer to i klippet, der i øvrigt indeholder de bedste mål i marts.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen