Onyszko-forsvarer overrasket over straf

Det var en overrasket Karoly Nemeth, der så sin klient, OB-målmand Arek Onyszko, blive idømt ubetinget fængsel for vold og trusler mod sin ekskone i dag ved retten i Odense. Forsvareren, der havde talt for en betinget fængselsstraf, udbad sig betænkningstid med henblik på at anke dommen på tre måneders fængsel, hvoraf 30 dage er gjort ubetinget, mens resten kun skal afsones, hvis målmanden forløber sig inden for det næste år.

- Jeg er overrasket over, at han bliver dømt for paragraf 123, det skal jeg da sige, siger Karoly Nemeth.

Mens Nemeth havde set det komme, at Onyszko ville få en straf i henhold til straffelovens paragraf 244 om vold, så finder Nemeth det på ingen måde bevist, at Onyszko har truet sin ekskone på livet, da han om morgenen den 22. marts opsøgte ekskonen på hendes bopæl. Paragraf 123 omhandler trusler om vold.

Onyszko erkender at have revet sin kone i håret ved hendes hjem og senere tilføjet hende et par slag til kæben, ifølge målmanden efter at hun havde trukket en kniv og ramt ham med den.

Ekskonen påstår, at hun først trak kniven og ramte ham, efter at Onyszko havde revet hende i håret og sparket og slået hende.

OB-målmanden, som endnu ikke kender sin skæbne i den fynske fodboldklub, var fåmælt, da han hastede væk efter dommen.

- Ingen kommentarer, sagde Onyszko, som under retsmødet fortalte, at han fortryder hele sagen.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen