Amdisen er på vej til Brabrand

John Amdisen, der for nogle uger siden var inde omkring superligatruppen i AGF, vil gerne spille på et højere niveau end danmarksserien.

John Amdisen, der i kampene mod Brøndby, OB og Viborg rakte AGF's superligahold en hjælpende fod, er på vej til 2. divisionsklubben Brabrand.

Karantæner og skader tvang for nogle uger siden daværende cheftræner i AGF, Poul Hansen, til at hente uerfarne kræfter ind i superligatruppen. En af dem var netop danmarksserieholdets anfører, amatørspilleren John Amdisen, der mod Brøndby erstattede en skadet Mikkel Bo Jensen og efterfølgende figurerede i startopstillingen mod både OB og Viborg.

Godkendt indsats

Indsatsen var absolut godkendt i alle kampe, men siden han skadet forlod banen i Viborg, hvor han var tæt på at score i kampens indledende fase, har midtbanespilleren intet hørt fra AGF.

»Ikke fordi jeg forventer en aftale med klubben, men heller ikke en tak for hjælpen har jeg fået. Selvfølgelig har det noget med den turbulente tid at gøre med ny træner, men alligevel har jeg et eller andet sted følelsen af, at det er på tide at prøve noget andet,« forklarer John Amdisen, der bekræfter at have talt med Brabrand, som han, hvis det går i orden, skifter til i vinterpausen.

Først og fremmest er det ønsket om at spille på et højere niveau, der trækker, og da intet tyder på, at det kommer til at ske i AGF, har han vendt blikket mod Brabrand.

»Her vil jeg kunne få mine ambitioner opfyldt og være med til at spille for oprykning. Det gør vi jo ikke på andetholdet i AGF, så det vil være en ekstra motivation. Samtidig vil jeg gerne prøve kræfter på et højere niveau. Det har jeg fået smag for nu med superligakampene for AGF,« fastslår John Amdisen, der på grund af sit civile job har måttet opgive planen om en prøvetræning i en italiensk serie B-klub i næste måned.

jan.lacour@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen