Fodbold: Esbjerg satte FCK i topstriden

Trods en mand i undertal i hele anden halvleg lykkedes det søndag for Esbjerg at besejre FC København i Parken med 1-0. Med nederlaget er FCK syv point efter topholdet Brøndby og fem efter Esbjerg, der indtager andenpladsen i fodboldens superliga.

Tommy Bechmann bragte gæsterne foran, før FCK-anfører Peter Nielsen brændte et straffespark og Esbjergs Anders Møller Christensen fem minutter før pausen blev udvist.

AGF vandt udekampen mod Frem med 2-1 og lagde dermed afstand til nedrykningsstregen. Thomas Thorninger og Shane Sherriff stod for målene.

På Herfølge Stadion sikrede Morten Avnskjold et point til hjemmeholdet, da han i overtiden udlignede til 3-3 mod AaB. David Nielsen viste, at han er ved at finde sit gamle scoringshumør frem igen, da han lavede to mål for nordjyderne.

FC Nordsjælland kravlede over nedrykningsstregen med en hjemmesejr på 3-0 over OB, der mistede terræn i toppen. Nordsjællands angribere ser endelig ud til at være kommet i gang, da Denni Conteh og Tommy Olsen begge scorede, inden Carsten Fredgaard cementerede sejren.

Helt i bund er AB ved at være godt og grundigt isoleret, da Viborg tilføjede Gladsaxe-klubben det 13. nederlag i sæsonens 16 kampe. Klaus Kærgaard, Søren Frederiksen og Sasho Petrovski lavede hver et mål i 3-0-sejren, der betyder, at AB nu har seks point op til Frem på 11.-pladsen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen