Fodbold: Kamper og Kahlenberg knækkede FCM

Brøndby satte en tyk streg under sin førsteplads i Superligaen, da holdet lørdag fejede al modstand af banen og besejrede FC Midtjylland med 2-0.

Målene blev scoret af de to talenter, Jonas Kamper og Thomas Kahlenberg. Der var aldrig tvivl om Brøndbys sejr på Ikast Stadion, hvor midtjyderne ikke magtede at holde Brøndby fra den syvende sejr i træk.

Efter 20 minutter havnede en returbold hos Jonas Kamper i højre side, der fra kanten af feltet kanonerede bolden op i det fjerneste målhjørne. Blot fem minutter senere måtte ulvenes træner, Troels Bech, hovedrystende slå opgivende ud med armene, da han oplevede sit forsvar i en dvalelignende tilstand. Brøndby havde hjørnespark i højre side, og en umarkeret Thomas Kahlenberg fik lov til at løbe på tværs af feltet. Han modtog hjørnesparket fra Niki Zimling og firsttimede hårdt bolden under Peter Skov-Jensen i FC Midtjyllands mål til stillingen 2-0.

Med sejren gav Brøndby ikke Esbjerg chancen for at spille sig op på førstepladsen søndag mod FCK. FC Midtjylland må derimod konstatere, at spillets kvalitet ikke rækker til mere end en midterplacering. Midtjyderne er hægtet af.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen