Fodbold: Mestertræner på vej til AGF

AGF er godt på vej til at skrive kontrakt med den svenske mestertræner Sören Åkerby.

Træneren, der i weekenden førte Djurgården frem til det svenske mesterskab, har kontrakt med Allsvenska-klubben frem til på søndag, hvorefter han er fritstillet.

»Jeg har ingen kommentarer til min fremtid. Jeg har kontrakt til og med på søndag, og først derefter meddeler jeg, hvad der skal ske,« lød den kortfattede besked, da Jyllands-Posten fangede Sören Åkerby på mobiltelefonen.

Heller ikke AGF's direktør Frank Heskjær vil kommentere, hvorvidt svenskeren skal afløse Poul Hansen på Fredensvang.

»Jeg har det princip, at jeg hverken vil be- eller afkræfte rygter om spillere eller trænere - og det princip har jeg heller ikke tænkt mig at fravige denne gang,« siger direktøren.

Ifølge Jyllands-Postens oplysninger skulle AGF dog være langt i forhandlingerne med svenskeren. Endnu er detaljerne ikke helt på plads, blandt andet er det uvist, hvornår Sören Åkerby skal tiltræde i klubben.

Nyheden om svenskerens tiltræden i den århusianske traditionsklub fik i går den nuværende træner Poul Hansen til at kontakte ledelsen. Poul Hansen har kontrakt med AGF frem til sommer, men træneren vil have klarhed over sin situation, og derfor skal parterne mødes senere på ugen for at diskutere fremtiden.

»Vi har aftalt, at vi skal mødes hurtigst muligt, så vi kan finde ud af, hvad der skal ske,« siger Poul Hansen.

christian.huttemeier@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen