Wieghorst: Brøndby var velforberedte

Morten Wieghorst roste sin træner Michael Laudrups taktiske oplæg til opgøret mod AGF.

Der skete intet i går på Århus Stadion, som Brøndby ikke var forberedte på. Holdet fra vestegnen fik det nøjagtig lige så svært, som alle i klubben på forhånd havde regnet med, afslørede anfører Morten Wieghorst.

Situationen i AGF, om at cheftræner Poul Hansen havde svært ved at stille hold, var medieskabt fra AGF's side, fortsatte Brøndbys landsholdsspiller.

Taktisk oplæg

»Michael Laudrup brugte meget tid i sit taktiske oplæg på at understrege, at de 11 i AGF's startopstilling på ingen måde indeholdt debutanter. De manglede 2-3 stamspillere, men det var også alt. Laudrup sagde, at vi skulle passe på ikke at lade os lulle i søvn af AGF's tydelige psykologiske spil, men i stedet koncentrere os om eget spil,« sagde Morten Wieghorst.

»Det var tydeligt at se fra kampens start, at AGF var indstillet på ikke at lade sig nøje med et point. De var opsatte på at revanchere sig for indsatsen mod OB og havde bestemt ikke til sinde at skuffe deres tilhængere på samme måde igen. Så der blev tacklet igennem og gået til sagen over alt på banen, og sådan havde vi også selv reageret i den situation, AGF var i,« indrømmede midtbanegeneralen fra Brøndby, der traditionelt altid har det svært på Århus Stadion.

Et mål mere

»Om sejren var fortjent eller ej, har jeg altid svært ved at vurdere, men da det handler om at score mål, og vi lavede et mere end AGF, var det vel den rigtige vinder. Men jeg mener nu også, at vi skabte de fleste chancer undervejs,« sagde Morten Wieghorst, der ingenlunde tror på, at AGF får problemer med at holde sig i superligaen.

»Det er der slet ingen grund til at tro. Det er ikke længe siden, AGF vandt tre kampe i træk, og det vil de sagtens kunne gøre igen. AGF har stadig god tid til at kravle op i tabellen, for holdet rummer mange gode fodboldspillere,« lød det anerkendende fra Morten Wieghorst.

jan.lacour@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen