VM slutrunde

Mbappé spillede VM-finale med hemmelig rygskade

Kylian Mbappé fortæller, at han var rygskadet under VM, men den 19-årige franskmand holdt det hemmeligt.

Paris Saint-Germain-angriberen var den første teenager, som scorede i en VM-finale siden Pelé, der som 17-årig gjorde det for Brasilien mod Sverige i 1958. Foto: Ritzau Scanpix

Tre ryghvirvler var ude af stilling hos Kylian Mbappé, tre dage inden Frankrig skulle møde Belgien i semifinalen ved fodbold-VM i Rusland.

Den 19-årige franske stjerneangriber valgte i samråd med den sportslige ledelse hos Frankrig at holde det hemmeligt for modstanderne.

Det fortæller Kylian Mbappé i et interview med magasinet France Football.

- Det var vigtigt, at vi ikke gjorde modstanderne opmærksomme på det. Ellers kunne de udnytte situationen ved at gå efter det følsomme område.

- Det er grunden til, at vi i staben og blandt spillerne holdt det skjult - selv op til finalen, siger Mbappé.

Frankrig vandt med en anonym Kylian Mbappé på holdet semifinalen over Belgien med 1-0.

Fem dage senere scorede Kylian Mbappé et mål i VM-finalen mod Kroatien, og Frankrig blev verdensmester efter en 4-2-sejr.

Paris Saint-Germain-angriberen var den første teenager, som scorede i en VM-finale siden Pelé, der som 17-årig gjorde det for Brasilien mod Sverige i 1958.

Mbappé blev tildelt prisen som turneringens bedste unge spiller.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her