Annonce
VM slutrunde

Delaney: »Jeg har ondt af de drenge, der sidder og føler skyld«

Der var trøstende ord til holdkammeraterne fra landsholdspiller Thomas Delaney efter afbrænderne i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien.

Thomas Delaney tabte sammen med resten af det danske fodboldlandshold søndag aften ottendedelsfinalen ved VM. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

»Vi vinder sammen. Vi taber sammen.«

Sådan lød den umiddelbare melding fra Thomas Delaney efter Danmarks nederlag til Kroatien i ottendedelsfinalen ved VM, da han af DR1 blev spurgt, hvad han sagde til sine holdkammerater efter kampen.

»Jeg har ondt af de drenge, der sidder og føler skyld, og som føler, at de har mere ansvar,« sagde Delaney med henvisning til de holdkammerater, der missede deres straffespark i den afgørende straffesparkskonkurrence.

Han uddybede:

»Der vil altid være nogle uheldige i en hovedrolle, når man er i straffesparkskonkurrence.«

Ifølge den danske landsholdspiller gjorde holdet sit absolut bedste i søndagens kamp.

»Vi kunne ikke have gjort mere i kampen. Vi spiller en god kamp,« sagde han til DR1 og tilføjede:

»Det er en tom følelse lige nu.«

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her