VM slutrunde

William Kvist vender tilbage til landsholdslejren i Rusland

Ifølge Åge Hareide ankommer den danske landsholdspiller allerede til Moskva i aften.

William Kvist blev skadet under kampen mellem Danmark-Peru på Mordovia Arena i Saransk. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En af de mest erfarne spillere på det danske fodbold landshold, William Kvist, er på vej tilbage i VM-lejren, og flyver allerede i dag tilbage til Rusland.

Kvist pådrog sig en skade i Danmarks første kamp mod Peru, der resulterede i, at han måtte flyves til Danmark til videre behandling.

Kvist blev undersøgt på Bispebjerg Hospital i København, hvor han hurtigt viste tegn på fremgang. Det kunne man bl.a. se i en video på Instagram torsdag, hvor han deltog i en let træning med andre fodboldspillere.

William Kvist sender videohilsen fra hospitalet: Tak for alle de trøstende ord

Det er nu håbet, at han kan få spilletid i en eventuel ottendedelsfinale.

»Han var jo en del af vores trup og blev sendt hjem, fordi at han skulle undersøges, da der var problemer med lungen. Det er der ikke mere, og nu er det egentlig kun bruddene på ribben, der giver ham problemer. Han kommer tilbage nu, og så vi må se, om han er frisk til at træne efter kampen mod Frankrig,« fortæller landsholdstræner for Danmark, Åge Hareide, til TV2 Sport.

Landstræneren tror ikke på, at midtbanespilleren kan nå at blive klar til Danmarks sidste gruppekamp mod Frankrig, der spilles tirsdag kl. 16.

Kvist skal derfor håbe på, at Danmark får minimum et point mod Frankrig, da det vil betyde, at landsholdet er sikret videre til ottendedelsfinalerne.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her