VM slutrunde

VM-drøm holdes i live og Schmeichel får ros

Australske medier takker VAR-beslutning for deres ene point.

Kasper Schmeichel får ros af Australske medier for flere hårrejsende redninger. Foto: Gregorio Borgia/ AP

Ifølge australske medier kan det australske landshold, de selv kalder for Socceroos takke VAR-beslutning, der gav Jedinak chance for straffe, for at de forlod kampen med et point.

Det skriver The Guardian Australia.

Samme medie kritiserer Australiens træner, Bert van Marwijk, for at have undervurderet Christian Eriksen, der ifølge mediet fik for meget tid med bolden, og derfor lavede mål til dansk side allerede syv minutter inde i kampen.

Dog mener samme medie, at anden halvleg viste sig som en hektisk affære, der ikke resulterede i nogen vinder. Kasper Schmeichel får ros for sin blokering af skud fra Leckie i de sidste to minutter og bliver videre beskrevet som den mand, det danske landshold kunne sætte deres lid til i et til tider forvirret forsvar.

Danmark kontrollerede ifølge The Guardian første halvleg, hvor Australien herefter øgede intensiteten på midtbanen. Og det var netop her, de danske spillere måtte kæmpe ekstra hårdt. Sisto og Eriksen får ros, mens Jørgensen bliver beskrevet som et dårligt match for den strategi Hareide havde lagt.

News.au.com skriver, at en sejr ville have være fortjent til australsk side, efter flere chancer i anden halvleg. Ifølge News.au. er Australien nødt til at håbe på, at Danmarks kamp mod Frankrig mandag, vil munde ud i et resultat, der falder til Australiens fordel.

News.au skriver også, at den autralske landstræner beskriver Danmark som værende "bange" for Australien. Bert van Marwijk sagde til pressen efter kampen at »Vi kontrollerede kampen - de var bange for os. Vi fortjente en sejr.«


Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her