VM slutrunde

Sportsredaktøren: Det kan blive et meget spændende og flot VM for Danmark

Jyllands-Postens sportsredaktør Troels Henriksen giver sit bud på de danske chancer ved VM.

Linjen til Rusland var lidt knasende og lyden desværre ikke helt i top af og til, men til gengæld ser Troels Henriksen meget positivt på det danske landsholds chancer ved VM.

Første puljekamp er lørdag mod Peru i Saransk, derefter kommer Australien i Samara og til sidst Frankrig i Moskva. Jyllands-Postens sportsredaktør Troels Henriksen er med hele vejen ligesom han har været det under kvalifikationen, som i den grad fik sat en streg under påstanden om, at Danmark igen har fået et solidt landshold.

Ubesejret i nu 15 kampe og med en stjernespiller i hopla, som det er tilfældet med Christian Eriksen, giver håb og tro på et "spændende og flot VM for Danmark". Få hele analysen i videoen foroven.

Se også de tre arenaer, som er vært for Danmarks kampe i den indledende pulje ved VM i Rusland:

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her