VM slutrunde

Fodboldlegender splittede om Brasiliens VM-chancer

Den brasilianske eksfodboldstjerne Ronaldo tror, at Brasilien vinder VM, mens hans landsmand Pelé tvivler.

"Der er kun få dage til VM starter, og vi har stadig ikke det rigtige hold. Individuelt er alle spillerne meget gode, men vi er ikke et hold," siger Pelé om det braisilianske fodboldlandshold til Reuters. Foto: Hans Punz/Ritzau Scanpix

Brasilien er blandt favoritterne til at vinde VM-titlen, når mesterskabet går i gang i Rusland torsdag.

Men den tidligere brasilianske fodboldstjerne Pelé tror ikke, at Brasilien har det rette hold til at få landets sjette VM-trofæ i hus.

- Jeg har den største tillid til Tites (Brasiliens landstræner, red.) evner. Min bekymring omhandler kun en ting. Der er kun få dage til VM starter, og vi har stadig ikke det rigtige hold. Individuelt er alle spillerne meget gode, men vi er ikke et hold, siger Pelé til Reuters.

Han mener, at det bedste brasilianske VM-hold var det, han selv var på i 1970, hvor det lykkedes at vinde VM.

- I VM i 1970 tilbragte vi mere end seks måneder sammen. Det var derfor, det fungerede, siger han til Reuters.

Neymar viser atter målform i brasiliansk VM-test

77-årige Pelé har været med til at vinde VM tre gange for Brasilien - i 1958, 1962 og 1970. Derudover har Brasilien også vundet VM i 1994 og 2002 og er dermed det land, der har vundet flest VM-titler.

De seneste to VM-titler er blevet vundet med den tidligere brasilianske fodboldstjerne Ronaldo på holdet, og han tror, at Brasilien i år kan vinde igen.

- Jeg tror, at for mig er favoritten selvfølgelig Brasilien. Ikke kun fordi jeg er brasilianer, men fordi Brasilien spiller rigtig godt, siger Ronaldo ifølge Reuters.

Han mener dog også, at der er andre bejlere til VM-titlen.

Målnet fra Brasiliens VM-nedsmeltning i 2014 skal sælges

- Spanien spiller rigtig godt, og Tyskland er altid stærke. Men VM er sådan en svær turnering, og vi har også Argentina, som også altid er stærke, og Frankrig med et meget ungt hold.

- Jeg håber, at Brasilien kan vinde. Det er længe siden 2002, og jeg synes, det er på tide, siger Ronaldo til Reuters.

Brasilien spiller sin første kamp til VM søndag mod Schweiz. Derudover er landet i gruppe med Costa Rica og Serbien.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her