VM slutrunde

Robbie Williams og Ronaldo kaster glans over VM-åbning

Fifa har løftet lidt af sløret for, hvad der venter publikum og tv-seere ved åbningsceremonien ved VM.

"Jeg er så glad og spændt på at komme tilbage til Rusland til sådan en unik optræden," siger Robbie Williams om VM-åbningsceremonien. Foto: Andrew Boyers

Popsangeren Robbie Williams og fodboldlegenden Ronaldo skal optræde, når fodbold-VM bliver officielt åbnet med en ceremoni på Luzhniki Stadion i Moskva på torsdag.

Det skriver Det Internationale Fodboldforbund, Fifa, på sin hjemmeside.

- Jeg er så glad og spændt på at komme tilbage til Rusland til sådan en unik optræden, siger Robbie Williams.

- Jeg har lavet meget i min karriere, og at åbne et VM foran 80.000 fodboldfans og mange millioner verden over er en drengedrøm, siger han.

Fifa oplyser, at åbningsceremonien bliver anderledes end sædvanligt og denne gang vil have tungere fokus på musik.

Blandt de kunstnere, der skal underholde publikum på stadion, er også den russiske operasangerinde Aida Garifullina.

Brasilianeren Ronaldo, der blev topscorer, da Brasilien vandt VM i 2002, skal sørge for den sportslige VM-glans. Som aktiv var han med ved VM fire gange.

- Åbningskampen er altid meget symbolsk - det er det øjeblik, hvor man forstår, at det store øjeblik, man som spiller eller fan har ventet på i fire år, endelig er kommet, siger Ronaldo.

- Selvfølgelig er det også følelsesladet for værterne. Efter så meget hårdt arbejde er hele verden pludselig samlet i baghaven for at fejre kærligheden til fodbold.

- Jeg oplevede det i Brasilien for fire år siden, og jeg glæder mig til at dele glæden med russerne, lyder det fra manden med tilnavnet "o Fenômeno".

Åbningskampen torsdag eftermiddag står mellem Rusland og Saudi-Arabien.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her