VM slutrunde

Salah hænger i en tynd tråd til Egyptens VM-premiere

Skulderskadede Mohamed Salah er fortsat ikke klar til at træne med sine holdkammerater før VM.

Skulle Mohamed Salah ikke blive klar til premierekampen mod Uruguay på fredag, har han yderligere fire dage til at pleje sin ømme skulder, inden egypterne møder Rusland i kamp to. Foto: Amr Nabil/AP

Liverpool-stjernen Mohamed Salah er særdeles tvivlsom deltager, når Egypten på fredag spiller sin første VM-kamp i 28 år.

Salah døjer fortsat med skulderproblemer efter Champions League-finalen for godt to uger siden, hvor han måtte udgå efter en nærkamp med Real Madrids Sergio Ramos.

- Han har stadig smerter ... ved denne type skade er der brug for tre ugers pause, før man er tilbage på banen, siger Egyptens landsholdslæge Abou el-Ela ifølge nyhedsbureauet AFP.

Salah måtte da også nøjes med at være tilskuer, da holdkammeraterne søndag trænede for første gang i Tjetjeniens hovedstad, Grosnij, hvor holdet har træningsbase.

Belgiske stjerner slår Egypten uden Salah i VM-test

Skaden forhindrer dog ikke den hurtige mand angriber i at glæde sig til sin første VM-slutrunde.

- Jeg er spændt. Det går godt, og min moral er høj. Det er svært at sige, hvad vi kan opnå, men vi har store ambitioner, og jeg håber, vi får et godt resultat, siger Salah, der blev kåret til årets spiller i Afrika i 2017.

Skulle han ikke blive klar til premierekampen mod Uruguay på fredag, har han yderligere fire dage til at pleje sin ømme skulder, inden egypterne møder Rusland i kamp to.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her