Seneste Gruppe B
Forsiden lige nu

Russisk kirke: Hustruvold er Guds vilje

14.000 russiske kvinder blev i 2018 dræbt af deres voldelige mænd. Så var det en god idé, da russiske lovgivere lempede på straffen for voldelige familiemedlemmer?

Dansk retsopgør kan ændre europæisk luftfart

Arbejdsretten skal snart tage stilling til, hvorvidt et flyselskabs brug af danske piloter ansat uden overenskomst trods fast bopæl og base i Danmark er i strid med reglerne. Sagen kan få konsekvenser for luftfartsindustrien i hele Europa, påpeger en ekspert. Finans
EM holdet
Foto: CASPER DALHOFF

Jyllands-Postens udsendte medarbejdere Thomas Lund Hansen og Asker Hedegaard Boye dækker EM-slutrunden.

Mest læste EM 2016

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Bolig
De mestrer kunsten at udnytte hver en kvadratcentimeter
Selv om lejligheden ikke er mere end 64 kvm og huser både far, mor og snart etårige Ask, har familien alligevel overskydende opbevaringsplads. Arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen og kæresten Soffy Dombernowsky bygger selv deres møbler – og indtænker masser af opbevaring. 
Se flere
Tre nye tech-tendenser du skal kende
Apple og Google gjorde indtryk med sine nye tiltag, da verdens største messe for forbrugerteknologi løb af stablen. Det fortæller en dansk it-ekspert. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her