Annonce
Gruppe A

Fransk landstræner: Payet har altid haft evnerne

Didier Deschamps er godt tilfreds med målscorer Dimitri Payet, efter at Frankrig spillede sig videre ved EM.

Onsdag afgjorde Dimitri Payet endeligt opgøret mod Albanien, som Frankrig vandt 2-0. Foto: Thanassis Stavrakis/AP

Dimitri Payet ligner en spiller, der godt kan gå hen og stjæle billedet ved EM-slutrunden.

Den franske landsholdsangriber har foreløbigt scoret to gange i to kampe ved slutrunden for Frankrig, og onsdag afgjorde han endeligt opgøret mod Albanien, som Frankrig vandt 2-0.

Langt inde i overtiden drejede Payet bolden smukt i mål, men det kommer ikke bag på den franske landstræner, Didier Deschamps, at West Ham-angriberen for alvor folder sig ud.

Frankrig slog Albanien på scoringer i de sidste minutter

- Payet er blevet mere konsekvent. Han har altid haft evnerne og en masse selvtillid. Nu er han hele tiden klar til at udfordre i en-mod-en-situationerne, siger den Deschamps ifølge uefa.com.

Deschamps valgte at stille op uden Antoine Griezmann og Paul Pogba fra start mod Albanien, og Deschamps medgiver, at det ikke vakte glæde hos de to spillere.

- Angående Pogba, så var det mest en taktisk beslutning, og med hensyn til Griezmann, så er det mig, der leder ham. Hverken han eller Pogba er glade for at sidde på bænken, lyder det fra landstræneren.

Selv om Frankrig var storfavoritter, så blev det ikke en nem kamp, og de franske tilskuere piftede de franske spillere til pause.

Her er JP’s EM-favoritter

- Albanien spillede med hjerte og ånd. De forsvarede sig godt og havde evnerne til kontraangreb. Vi skulle have scoret tidligere, for vi havde mange chancer, siger Deschamps.

Dimitri Payet blev kåret til kampens spiller, og angriberen har nu scoret to gange ved EM-slutrunden.

- De sene scoringer er ikke noget nyt. Siden marts mod Holland har vi vist, at vi kan gå ud og vinde kampe sent. Vi er nødt til at være tålmodige, siger målscoreren.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
EM holdet
Foto: CASPER DALHOFF

Jyllands-Postens udsendte medarbejdere Thomas Lund Hansen og Asker Hedegaard Boye dækker EM-slutrunden.

Mest læste EM 2016
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her