Fodbold

Henrik Dalsgaard gik ud som et lys efter hård nærkamp

Den danske landsholdback måtte bæres ud fra Championship-kamp, men slap nådigt fra hårdt sammenstød.

Det så kort ikke alt for godt ud, da Henrik Dalsgaard blev slået i græsset under en hård nærkamp for sin klub Brentford tirsdag aften.

Uheldet skete, da landsholdsbacken gik ind i en luftduel med en Sheffield Wednesday-spiller i Brentfords jagt på en sen udligning i en kamp, der endte 2-1 til hjemmeholdet.

Dalsgaard lå i græsset i op mod ti minutter, mens hans blev undersøgt af Brentfords lægestab. Danskeren blev til sidst båret fra banen, men kunne efterfølgende fortælle til klubbens eget medie, at han er tilbage på toppen efter et par dages hvil.

»Han ramte mig åbenbart et uheldigt sted i duellen, så jeg gik ud som et lys i et par sekunder. Jeg var lidt svimmel da jeg kom til mig selv på græsset, men det går fint nu,« sagde Henrik Dalsgaard.

Den tidligere AaB-spiller nåede også at uddybe situationen over for mediet getwestlondon.

»Jeg skal nok komme mig. Det er, hvad der sker i fodbold. Det er bare en lille hjernerystelse. Jeg skal være opmærksom de næste par dage, og så skal jeg skal hjem på sofaen, hvor min kone ser efter mig i aften,« sagde Dalsgaard.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her