Horsens-træner: Kan kun klappe af OB-matchvinder

AC Horsens indkasserede lørdag det første nederlag i sæsonen, da holdet på udebane i Odense tabte med 0-1.

Artiklens øverste billede
Træner for AC Horsens, Bo Henriksen, godkender kampen mellem sit eget hold og OB, selvom den endte ud til OBs fordel. Foto: Mikkel Berg Pedersen

AC Horsens tabte lørdag aften på udebane med 0-1 til OB i Superligaen i et opgør, hvor østjyderne ellers længe så ud til at tage et point.

Fem minutter før tid afgjorde OB-midtbanespilleren Jens Jakob Thomasen kampen med et flot langskudsmål, og Horsens-træner Bo Henriksen tager hatten af for den kampafgørende aktion.

- Vi må jo bare stå og klappe, når en ung mand vælger at sparke den op i hjørnet fra 25 meter, som Jens Jakob Thomasen valgte at gøre. Så er der ikke noget at gøre.

- Vi kan forsvare os på mange måder, men vi kan aldrig organisere os imod sådan et mål, som OB scorede, siger han.

Bo Henriksen blåstempler indsatsen, men mener samtidig, at kampen skulle være endt, som den startede.

- Præstationen var godkendt, og det var jo ret beset en fodboldkamp, der skulle være endt 0-0. Der var stort set ikke en chance i hele kampen til nogle af holdene, siger han.

Horsens måtte skifte Lasse Kryger ud med en skade efter en halv time, og det gik ud over det offensive spil, mener træneren.

- Mads Døhr Thycosen kom ind og gjorde det fint, men vi må erkende, at vi manglede de sidste procenter helt fremme og specielt i boksen.

- Inde i boksen hvor det gør rigtig ondt, kom vi til at mangle noget power, da Lasse Kryger gik ud. Vi ville gerne score, men det var vi ikke tæt på, siger Bo Henriksen.

Horsens får i næste spillerunde besøg af Silkeborg.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen