Fodbold

Manden bag verdens hurtigste hattrick er død

Tommy Ross scorede i 1964 tre mål på blot 90 sekunder.

Tommy Ross satte i 1964 rekord, da han som 18-årig scorede tre mål på blot 90 sekunder.

Fredag meddelte den skotske fodboldklub St. Duthus FC, at Tommy Ross er død i en alder af 71 år.

I sin tid som fodboldspiller spillede Tommy Ross bl.a. for de engelske klubber Peterborough United, Wigan Athletic og York City.

Tommy Ross skrev sig ind i historiebøgerne, da han som spiller for Ross County altså lavede et uhyre hurtigt hattrick i en kamp mod Nairn County.

St. Duthus FC, som Tommy Ross stod i spidsen for i 1990'erne, har på dets Facebook-side skrevet en hyldest til den nu afdøde Tommy Ross.

»Alle i St Duthus Football Club ønsker at vise deres dybeste medfølelse for Tommys familie og nære venner i denne svære tid,« skriver klubben bl.a. på Facebook.

I 2013 scorede den 20-årige Alex Torr tre mål på blot 70 sekunder for Rawson Springs i en lavere engelsk liga, men Tommy Ross er med sine 90 sekunder stadig den officielle indehaver af verdens hurtigste hattrick ifølge Guinness World Records.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her